Onbeperkt alles: bellen, sms-en en internetten

Tot nu toe zijn er wel providers geweest die nu of ooit een onderdeel van het mobiel abonnement, onbeperkt hebben laten zijn. Ooit, in het grijze verleden, was dat internet, maar dat bleek voor de providers verliesgevend te zijn. Ook zijn er nu providers waar je onbeperkt kan sms-en. De vraag is natuurlijk, wie zit daar nog op te wachten in een tijdperk waarin iedereen Whatsapp gebruikt. Het is een bijna gratis weggevertje.

Google je op de woorden ‘onbepertk bellen internetten en sms’, dan tref je als eerste oplevering T-Mobile tegen die pronkt met ‘onbeperkt bel & sms inclusief onbeperkt internet met gratis telefoon’. Klinkt prachtig, maar het is gewoon niet waar.

Onbeperkt alles – dus onbeperkt bellen, sms-en en internetten – bestaat niet. Of toch wel?

Onbeperkt alles (bellen, sms-en en internetten); het bestaat wel!
Er is tegenwoordig een provider die wel onbeperkt alles biedt. Deze provider – Robin Mobile – biedt maar één abonnement aan waarin bellen, sms-en en internetten onbeperkt is. Maar dan ook echt. En dat abonnement kost je maar 39,95 per maand

Voor wie interessant?
Dit abonnement is voor de ‘heavy user’ of wel de grootverbruiker. Ben je echt een internet MB vreter en bel je je dagelijks suf, dan is dit absoluut een prima oplossing. Of je een heavy user bent, kan je bijvoorbeeld aflezen op je verbruik app. Zit je boven dit maandelijkse verbruik, dan ben je een heavy user: 400 minuten per maand, 3 GB internet. Je zit bij de meeste providers dan al dik boven de 39,95 per maand.

Ter vergelijking: bij T-Mobile betaal je al 38,- per maand voor 2 GB internet en 300 belminuten.

Voordelen
Het is echt onbeperkt. Dus niet achteraf extra kosten zoals buiten de bundel tarieven.
Je kunt maandelijks je abonnement op zeggen.

Nadelen
Eigenlijk maar één; je kunt dit abonnement alleen in de ‘sim only’ variant verkrijgen. Dit betekent dat je een toestel moet hebben, dat ‘simlockvrij’ is. Je ontvangt dan een sim kaartje dat je in je toestel stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *