Onbeperkt internet ‘wassen neus’

Er zijn providers die adverteren met onbeperkt internet binnen het abonnement of sim only. T-Mobile is mede zo bekend geworden doordat men vroeger onbeperkt internet aanbod. Dit was vroeger ook echt onbeperkt. Feitelijk had je geen limiet en dus ook geen extra kosten doordat je buiten je bundel kwam.

Na je limiet, langzame verbinding
Het onbeperkt internet zit tegenwoordig anders in elkaar, ook bij T-Mobile. Na je maand limiet heb je nog wel mobiel internet, maar het wordt na je limiet extreem traag. Feitelijk kan je met deze snelheid eigenlijk alleen nog maar Whatsapp-en. Men roept wel dat je ook nog kan blijven posten op Facebook. Ik zou zeggen, probeer het maar eens. Daar word je niet vrolijk van.

Onbeperkt internet met een beperking
Onbeperkt internet bestaat dus nog wel, maar met een beperking; na je limiet val je terug op een tergend langzame verbinding. De tijden van echt onbeperkt internet zijn voorbij. Het is niet meer terug te verdienen door providers.

Echt onbeperkt internet
Er is wel een nieuwe provider, Robin Mobile, die wel onbeperkt internet aanbiedt. Dit is ook echt onbeperkt internet met een snelheid van 7,2 Mbps download snelheid, 2,9 Mbps upload snelheid. Toegegeven, geen 4G snelheid, maar wel lekker rap. Zeker als je met deze sim only ook onbeperkt kunt bellen voor een vast, laag bedrag per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *