Sim only onbeperkt bellen

Er zijn momenteel alleen providers die onbeperkt bellen, internetten en sms-en aanbieden in de vorm van een sim only abonnement. Op zich geen probleem als je een toestel hebt dat simlock vrij is. Dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt als het gaat om providers. Je toestel werkt dan namelijk op elke simkaart en dus ook van verschillende providers. Je kunt je toestel overigens ook simlock vrij maken [lees hier hoe]. En dan ben jij de gelukkige die kan profiteren van een zeer goedkoop sim only abonnement.

Grotere providers bieden alleen abonnementen aan in combinatie met een toestel waarmee je onbeperkt kunt bellen. Eén daarvan is Vodafone. Maar dat zijn dure abonnement.

Waarom een sim only abonnement?
Naast het feit dat Robin Mobile onbeperkt bellen, internet en sms aanbiedt in de vorm van een sim only, zijn er nog meer voordelen.

Geen lang abonnement meer
Wat dacht je van niet langer 1 of 2 jaar vastzitten aan een abonnement? Wil je je sim only opzeggen, dan kan dat maandelijks. Vrijheid dus!

Overzicht in je kosten
Een sim only levert je altijd inzicht in je kosten op. Vooral als alles onbeperkt is. Dan heb je geen extra kosten meer zoals je dat had bij een abonnement waarmee je buiten je bundel kon gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *