Youfone | onbeperkt abonnement

Youfone | onbeperkt abonnementSinds januari 2014 kent Youfone een simonly waarbij je onbeperkt kunt bellen en sms-en. Youfone biedt overigens alleen simonly abonnementen aan, geen abonnementen met een toestel.

Prijzen/ awards: hoe goed is deze provider?
Youfone verandert regelmatig van samenstelling als het gaat om sim only. Wel valt deze provider regelmatig in de prijzen zoals bij Bellen.com. Bellen.com heeft Youfone vaak op nr. 1 van de beste simonly aanbieders gezet. In 2020 wordt deze provider door de Consumentenbond in de categorie mobiele provider beoordeeld met een 8,2. En men is tot winnaar van de Opiness Award 2020 uitgeroepen in de categorieën Telecom én Internet! Niet zomaar een provider dus.

Wat biedt Youfone onbeperkt in het abonnement?
Voor maar € 6,50 kunt je bij Youfone onbeperkt sms-en en bellen en je hoeft daarbij geen mobiel internet af te nemen. Prima oplossing voor mensen die alleen bellen en geen mobiel internet nodig hebben.

Voor € 17,50 heb je de grootste bundel mobiel internet, namelijk 8 GB per maand. Dit geldt overigens alleen bij een 2 jarig abonnement. Maar er is meer! Je krijgt bij Youfone GRATIS DUBBELE DATA. Je krijgt voor het bedrag dus 16 GB aan mobiel internet!

Neem je een abonnement voor een jaar, dan betaal je meer. Maar dat is bij alle providers het geval.

Groot voordeel van Youfone vind ik is het feit dat men het netwerk van KPN gebruikt. Dit is een zeer stabiel netwerk.

Ook bij Youfone maakt men gebruik van Fair Use.

Je abonnement geldt alleen binnen Nederland en de EU. Niet daarbuiten!

Afbeelding 4GYoufone biedt ook voor sim only 4G. Je kunt bij je abonnementskeuze kiezen voor 3 G of 4 G internet. Met 4G heb je maar liefst een downloadsnelheid van 50 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps. 

Voordelen

 • Betrouwbaar KPN-netwerk
 • Bundels geldig in NL & EU
 • Gratis nummerbehoud
 • Binnen 2 werkdagen verzonden
 • 14 dagen bedenktijd

Nadelen

 • Wel aansluitkosten (€ 15,-)

Bestellen

Je kunt via de website van Youfone.nl waar je een abonnement met toestel of een micro SIM kaart of een Nano SIM kaart kan bestellen met nummerbehoud. Bestel en geniet van het Youfone onbeperkt abonnement!

7 gedachten over “Youfone | onbeperkt abonnement

 1. Hallo Martijn, ik woon op een recreatiepark en heb nu wifi (€50 per maand) van het park maar is heel zwak. Ik heb ook inmiddels digitenne. Ik hoor dat ik mijn laptop ook via de wifi van mijn mobiele telefoon kan laten ?? Zoja, hoe moet ik dat dan aanpakken? Ik wil nu graag een nieuw abonnement voor mijn mobiel maar geen idee wat te doen en bij wie.

  1. Beste Jeanne, kan je je laptop niet direct op de wifi laten lopen? Die herkent toch wifi netwerken? En je keuze abonnement: het is maar net wat je zoekt, veel bellen of juist veel mobien internet en hoeveel dan? En zoek je een sim only of toestel met abonnement?

 2. Beste Martijn,

  klopt, dit heb ik ook gezien, maar ze schakelen dan terug naar een snelheid waar je niets mee kan en berekenen dan ook nog eens 0.10 per extra MB dat schiet niet op!
  Dan moet je gewoon stellen dat het maar 15G is per maand en daarbuiten 0.10 per MB.

  Ofwel net als bij bijna alle andere aanbieders is het zeker niet ongelimiteerd.

  Ik heb nu een kaartje van Tele2 aangeschaft, 5G per dag vrij en daarna d.m.v. een SMS krijg je elke keer gratis 1G extra.

  Zodra je via 4G interactieve TV gaat kijken, of Netflix gebruikt, ben je al snel 1G per half uur kwijt.

  Bij Youfone betekend dit dus buiten de bundel van 15G per maand 1000MB voor een half uurtje TV kijken a 100 euro!!! en dit zie je pas wanneer je de kleine lettertjes goed leest..

  In mijn ogen zijn er maar 3 providers die het bijna goed geregeld hebben>

  Robin Mobile, al zit hier ook een “Fair Use Policy” aan en nog niet echt een hele snelle verbinding

  T-Mobile, 5G per dag en gratis elke keer 1G extra voor 35 Euro per maand

  Tele2, 5G per dag en gratis elke keer 1G extra voor 25 Euro per maand

  1. Bas, het zijn ook wel hoeveelheden die tegenwoordig worden geconsumeerd door bijvoorbeeld Netflix ;-). Ik denk dat je goed zit met dat rijtje:
   1. Robin Mobile, al zit hier ook een “Fair Use Policy” aan en nog niet echt een hele snelle verbinding
   2. T-Mobile, 5G per dag en gratis elke keer 1G extra voor 35 Euro per maand
   3. Tele2, 5G per dag en gratis elke keer 1G extra voor 25 Euro per maand

  2. Beste Bas, ik heb Youfone zojuist een mail gestuurd over de 0,10 per MB na het behalen van 15 GB. Ik lees dit namelijk nergens op hun website.

 3. Erg leuk, youfone, maar hier zit ook gewoon een limiet van 15G per maand en daarna betaal je 0,10 per MB, LEES DE KLEINE LETTERTJES!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *