Consumentenbond geeft Robin Mobile een 9,2!

Afbeelding nr 1 Als de Consumentenbond ergens positief is, kan je ervan uit gaan dat dit terecht is. Alhoewel de Consumentenbond zeer kritisch is als het gaat om providers, komt Robin Mobile er zeer goed vanaf.  Zo goed zelfs dat Robin Mobile het hoogste testoordeel in 2013 heeft gehad!

Robin Mobile
Robin Mobile maakt gebruik van het KPN netwerk en blinkt uit in inzichtelijkheid van de kosten voor mobiel bellen en internetten. Voor een vast bedrag van 39,95 kun je er oplos bellen, sms-en en internetten. Geen extra kosten; alles is onbeperkt. Je kunt dit abonnement alleen krijgen in de ‘sim only variant’.

Hoogste testoordeel
Consumentenbond geeft protestprovider Robin Mobile wederom hoogste testoordeel . Twee maanden op rij krijgt deze mobiele provider een 9,2 van de Consumentenbond in vergelijking van mobiele abonnementen. Verheven boven de grote providers dus.

Overzichtelijk kostenplaatje
Men is zeer te spreken over het overzichtelijke kostenplaatje dat Robin Mobile biedt. Wel merkt men op dat het alleen interessant is voor zeer grote gebruikers die boven de 1500 MB per maand verpatsen. Ook is het feit dat je vooraf betaalt en niet achteraf is een sterk punt van deze providers.

Externe links
Lees artikel consumentenbond.

 

Een gedachte over “Consumentenbond geeft Robin Mobile een 9,2!

  1. Wat een oplichterij van Robin mobile! Onbeperkt blijkt totaal geen onbeperkt te zijn. Na 15gb verbruik schroeven ze je automatisch terug naar een snelheid van 0,4mb. Ze adverteren dat je Netflix, tv, YouTube, etc, kunt kijken en wanneer je dat doet bestoken ze je met sms’jes en mailtjes en dreigen ze met wanneer je zo doorgaat ze je abonnement afsluiten. Dit ondanks slechts maximaal 2 uur gebruik per dag ( in de avond). Je zou het netwerk dan te lang hebben openstaan waardoor andere mensen geen tot slecht gebruik van het netwerk zouden hebben. Je zou de spelregels (kleine lettertjes) overtreden zeggen ze dan. Hoe kun je reclame maken met onbeperkt internet om nadat je de betaling binnen hebt het uiteindelijk niet te accepteren wanneer je er gebruik van maakt! Ik erger me dood hieraan en heb dit nog nooit meegemaakt en hoop dat je klote bedrijf failliet gaat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *