T-Mobile: nieuw: test abonnement!

Slimme zet van T-Mobile! Velen weten dat het netwerk van T-Mobile lang voor onbetrouwbaar bekend stond. Klachten uit het verleden blijven lang hangen. Daar waar KPN altijd bekend stond als ‘bijna gegarandeerd bereik’, heeft T-Mobile altijd een minder goede naam gehad als het ging om de dekking.

T-Mobile komt met proefabonnement
T-Mobile is nu zeker van z’n zaak. De Commercieel Directeur, Marco Kind, stelt dat het ouwe (onbetrouwbare, red) netwerk vaak reden is geweest voor mensen om T-Mobile links te laten liggen. T-Mobile is zo zeker van het nieuwe netwerk dat men iedereen een proefabonnement aanbiedt. De provider is de eerste met een dergelijk abonnement.

Hoe werkt het proefabonnement?
Sluit je bij T-Mobile een abonnement af, dan kan je daar zonder veel gedoe vanaf in de eerste maand. Zo wil T-Mobile laten zien dat er iets is veranderd qua bereikbaarheid, maar ook qua attitude naar de consument. T-Mobile wil het de consument makkelijker maken op een sociale en toegankelijke manier.

Je kunt dus binnen een maand je abonnement stopzetten. T-Mobile betaalt dan de aansluitkosten en je krijgt het aanbetaalde bedrag voor de smartphone terug. Het abonnementsgeld wordt wel ingehouden. De test met dit abonnement loopt tot het einde van 2015.

De provider heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het nieuwe netwerk. T-Mobile stelt dat het 4G netwerk landelijk dekkend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *