Mobiel internet op vakantie voor onderweg of op de camping

Mobiel internet op vakantie voor onderweg of op de camping is natuurlijk een wens van iedereen. Of je nu in Nederland op de camping staat of ergens in Europa; mobiel internet op je smartphone of tablet is belangrijk. Natuurlijk zie je steeds meer Wifi op vakantieadressen, hotelkamers of campings, echter, vaak is dat toch dikke ellende. Geen of weinig verbinding. Filmpjes die half afspelen en muziekfragment die kraken en piepen. Toch is er een oplossing.

Onbeperkt internet voor op vakantie
Er zijn twee aanbieders die een sim only abonnement aanbieden waarmee je onbeperkt kunt genieten van onbeperkt mobiel internet (en onbeperkt bellen!) via je smartphone of tablet en dat zijn Robin Mobile en Choozze. Beide bieden onbeperkt bellen, internetten en sms-en aan voor een vast bedrag.

Een simonly abonnement werkt met alleen een simkaart. Je kunt zo’n simkaart voor je smartphone bestellen, maar ook natuurlijk voor je tablet. Zo lang het apparaat maar ‘sim lock vrij’ is. En het mooie is, je zit niet 1 of 2 jaar vast aan een abonnement. Deze abonnementen zijn maandelijks op te zeggen.

Ik ga alleen in Nederland naar de camping
Dan kan je prima af met een sim only abonnement van Robin Mobile. Je betaalt maar 29,95 per maand en je kunt onbeperkt internetten.

Ik ga alleen in (de rest) van Europa naar de camping
Dan raden we je een sim only aan van Choozze aangezien je met dit abonnement in heel Europa onbeperkt kunt internetten, bellen en sms-en. Het is alleen iets duurder, namelijk 35,-. En men maakt gebruik van het iets mindere netwerk van T-Mobile.

Deze informatie kan verouderd zijn gezien de plaatsingsdatum 2014

11 gedachten over “Mobiel internet op vakantie voor onderweg of op de camping

 1. Choozze raad ik niet aan. Heb 2 abos en heb 2 keer 250€ moest betalen en heb gemaild maar geen andwoord terug. Zeer slecht klantenservice.

 2. Choozze nooit aan beginnen.!!!!!!!! De tekst hierboven zou moeten worden geupdate voordat je erin stinkt zoals ik. Totaal geen internet in het buitenland en 500mb per maand en vervolgens 64kbs is niks mocht het per ongeluk wel werken. Hier heb je werkelijk niks aan dus trap er niet in.
  CHOOZZE NOOIT AAN BEGINNEN

 3. Hallo, ik kan de hele vakantiesim niet vinden op zoekmachine. Graag advies over de beste huidige leverancier van router en simkaart voor Europa als ik langere tijd onderweg ben in camper. Er staat nogal wat verouderde berichten op de forums..

 4. De beste en goedkoopste oplossing voor internet in het buitenland op je mobiele apparaten is de VAKANTIESIM. Deze geeft internet in geheel EUROPA en de USA voor minder dan €10 per GB. Bijvoorbeeld: 12GB/€99/1 jaar geldigheid.

 5. Helaas moet ik het bevestigen wat chris zegt,

  In eerste instante was 10gig gebruik geen probleem, dat kreeg ik bevestigd via de klanteservice die belde of ik tevreden was,en zei dat er prefentief sms berichten gestuurd werden en dat ik daar me niet zorgen over hoefde te maken, omdat ze niet wilde dat er films gedownload werden op de verbinding dat zeer belastend zou zijn voor het netwerk!
  Totdat ze een nieuw systeem invoerde!
  Helaas als je nu boven hun gemiddelde gebruik komt wordt je afgeknepen tot 0.2 mb of lager wat inhoud dat je net een whatsapp kan versturen in het buitenland wat toch al een Kwalitatieve uitermaten Teleurstellende verbindig heeft

  Helaas gemiste kan van Choozze,
  Als ze het gemiddelde gebruik aanhouden kan je binnen 2 jaar max 100 mb maar gebruikmaken…..
  Terwijl als je 5 min facebook al 20 mb verstookt uitgaande dat je al gauw minimaal 30-60 min online zit tegenwoordig,
  Valt bij mij niet echt extreem gebruik ! Nu in deze tijd!

  Ben benieuwd wanneer er een echte onbeperkt provider opstaat !

  Onbeperkt Choozze ?

  Verre van!

  MC2

 6. Helaas geeft choozze geen onbeperkt internet in het buitenland/Nederland. Na verbruik van 735mb data is de internetsnelheid geknepen door Choozze. Het knijpen komt overeen met af en toe een data connectie in Nederland en totaal geen data connectie in het buitenland. Andere providers stellen pas een vraag na 5G dataverbruik.

  Verbinding bij gewoon bellen is ook slecht. Vaak moeten gesprekken afgebroken worden door de slechte verbinding en moet opnieuw gebeld worden.

  Choozze is daarom helaas niet wat ze claimen en klantenservice is onbereikbaar.

  1. Dag, bij de meeste providers kun je je huidige nummer gewoon meenemen en wel gratis. Dit kom je dan tegen in het bestelproces. Grt Martijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *