⇒ Robin Mobile | alles onbeperkt!

Afbeelding Robin Mobile logoRobin Mobile is een nieuwe en zeer betrouwbare aanbieder van maar één abonnement; het alles onbeperkt sim only abonnement. Dat is werkelijk onbeperkt bellen, sms-en en internetten. Voor een vast bedrag per maand, kan jij volledig je gang gaan. Zonder extra kosten. Dat is even lekker als je een notoire beller, sms-er en internetter bent. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. En ze zijn volgens de Consumentenbond in 2015 als de nr. 1 uit de sim only vergelijker gerold!

Check voordat je een abonnement afsluit wel even hoe het exact zit met onbeperkt internet en wanneer je terugvalt naar een flink lagere snelheid!

Robin Mobile is vanaf 1 januari 2020, Budget Mobiel geworden!

4G bij Robin Mobile!Vanaf 30 juni 2015 is bij Robin Mobile 4G en internet in het buitenland beschikbaar. Bovendien is er nog meer goed nieuws: alle Robin Mobile klanten krijgen voortaan per maand 50 MB mobiel internet binnen de EU helemaal GRATIS! Sinds februari 2016 heeft RM,  100 MB, 100 minuten/sms per maand binnen de EU gratis weg en daarnaast nog eens 100 minuten per maand naar 43 bestemmingen.

Abonnement dat alles onbeperkt biedt
De tijd is voorbij dat je buiten je bundel kwam bij RM. Je betaalt slechts 29,95 per maand en dan ontvang je een sim kaart waarmee je onbeperkt kunt bellen, internetten en als je dat nog wil, sms-en. Let wel: Hoewel je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten, moet ook Robin Mobile de snelheid van internetverbindingen verlagen wanneer grootverbruikers bepaalde grenzen overschrijden. Bij de duurdere abonnementen blijft de snelheid wel gewaarborgd. Bij Robin Entree, Robin Junior en Robin Gewoon Snel geldt er geen FUP. Bij Super Snel en Pijl Snel 4G wel.Robin Mobile Image Banner 500 x 500

Of je klikt op de banner hieronder. Je gaat dan naar de website van Robin Mobile alwaar je het abonnement kunt bestellen.
Nog geen jaar actief en nu al geprezen!
RM staat al meer dan negen maanden op nummer één in de Mobiele Provider Monitor van de Consumentenbond. RM bestaat nu 3 jaar.

4  (3G) soorten abonnementen (alles onbeperkt) 
Bij RM biedt men nu drie abonnementen aan waarbij alles onbeperkt is, alleen de
snelheid van het internet verschilt. Het mooie van de website van Robin Mobile is dat de snelheden per abonnement vermeld worden. Wel zo handig.

1 (4 G) soorten abonnement (alles onbeperkt)
Vanaf 30 juni kan je ook kiezen voor het 4G abonnementen; Robin Pijl Snel (49,95 per maand). Let wel op: bij andere providers ligt de maximale 4G snelheid hoger; bij Robin Mobile geldt een maximale downloadsnelheid van 15 Mbps en uploadsnelheid van 2 Mbps.

Introductie Robin Entree en Robin Mobile Junior
Ook  nieuw bij Robin Mobile; voor 19,95 per maand kunnen Robin Junior gebruikers onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast krijgen zij internettoegang met een snelheid van 64 Kbps. Daarmee kan je nog prima gebruikmaken van diverse messaging apps zoals Whatsapp, Twitter, iMessage etc. Duidelijk een abonnement voor de jeugdige gebruiker! Het entree abonnement is nog goedkoper namelijk 14,95 per maand.

Daarom dus ook de namen: gewoon snel internet, heel snel internet en
super snel internet. Het goedkoopste abonnement kost 29,95 per maand en de
snelheid van het internet is 1,0 Mbps en de super snelle uitvoering heeft een
snelheid van 8,2 Mbps. Dit abonnement kost 39,95 per maand. Daarbij moet wel
worden opgemerkt dat bij het goedkoopste abonnement, het streamen van video’s
en muziek bijna niet mogelijk is. Maar het abonnement is wel zeer geschikt als
je onderweg alleen bijvoorbeeld nieuws leest of websites bezoekt.

Op vakantie internetten? Dat kan!
Vanaf 30 juni 2015 kan je in het buitenland (EU!) mobiel internetten. Je krijgt 50 MB gratis per maand. Ben je daar doorheen, dan betaal je maar 8 cent per MB. En dat is echt zeer goedkoop! Veel providers rekenen namelijk 24 cent per MB. Hiermee zit Robin Mobile dus ver onder het maximum tarief. Je krijgt per maand gratis minuten en MB’s, zie bovenaan deze website.

Kan je je simkaart ook als hotspot gebruiken?
Ja, dat kan. Gebruiken als hotspot.

Waarom zo mooi?

Ben je een echte groot verbruiker dan is dit een prima optie. Ter vergelijking: bij T-Mobile betaal je al 38,- per maand voor 2 GB internet en 300 belminuten. Bij RM ben je voor 29,95 gewoon klaar. Geen fratsen, geen extra kosten achteraf.

Voordelen

 • Het is echt onbeperkt. Dus niet achteraf extra kosten zoals buiten de bundel tarieven
 • Je kan makkelijk wisselen tussen producten, maandabonnement, gratis buitenland voordelen
 • Je kunt dagelijks je abonnement opzeggen
 • Over je bundel te gaan = verleden tijd
 • Geen aansluitkosten
 • Geen krediet check
 • Men gebruik het KPN netwerk
 • Nummerbehoud is mogelijk en gratis (deze optie kom je tegen tijdens het bestelproces)

Nadelen

 • Abonnement alleen als ‘sim only’ te verkrijgen

Bestellen
Je kunt via de website van RM een 3-in-1 simkaart bestellen; deze past dus altijd! Betaling verloopt via iDeal. 

Hoe is het mogelijk?
We krijgen vaak de vraag hoe het mogelijk is dat RM tegen een laag bedrag, onbeperkt internet, bellen en sms kan aanbieden. Dat komt omdat RM geen eigen mobiel netwerk heeft en dus die kosten niet hoeft door te berekenen aan de klant. RM is slechts een virtuele provider: ze maken gebruik van de masten van KPN.

Op vakantie
Je SIM kaart is ook in het buitenland actief. Met Extra Tegoed kun je bellen en gebeld worden in het buitenland. Ook kun je sms’jes ontvangen. Mobiel internetten kan ook. Daarnaast krijg je nog eens de gratis buitenland voordelen.

Echt onbeperkt en geen addertje?

Het antwoord is; nee. Je krijgt bij zeer veel bellen of internetten niet opeens te maken met een beperking. Wel is het natuurlijk zo dat RM, fraude (misbruik) monitort. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het maandelijkse gebruiken van meer dan 5500 belminuten naar bijvoorbeeld telkens dezelfde mobiele nummers. Of je verstuurd maandelijks meer dan 3000 sms’jes naar veelal dezelfde mobiele nummers. Zelfs in dit geval word je niet beperkt of afgesloten, maar spreekt RM je eerst aan op je verbruik.

49 gedachten over “⇒ Robin Mobile | alles onbeperkt!

 1. Beste medewerker/ster van Robin Mobile,
  Graag ben ik geintresseerd in het internet dienst van Robin Mobile.
  Ik ben al aan gesloten bij Robin Mobiele onbeperkt bellen en mijn verzoek is om
  per spoedig aan gesloten te zijn aan een internet dienst.
  Telefonisch ben ik bereikbaar op het mobiele telefoonnummer 06 84 39 25 52
  Alvast bedankt voor het in behandeling nemen van mijn verzoek

  MVG
  Mw D.Neslo

 2. Ik ben een digibeet, blond en bijna 70, dus geen goede combi. maar wie geen vragen stelt, word het niet vertelt😊
  Ik wil gewoon zoals thuis gewoon overal kunnen internetten, telefoneren skype gebruiken, ben daarbij grensbewoner, 14 dg Griekenland, is RM geschikt voor mij en mijn phablet 5.5 inch.

  1. Goedendag,

   Dit schrijf u onder de abonnement soorten,
   “Bij de duurdere abonnementen blijft de snelheid wel gewaarborgd. Bij Robin Entree, Robin Junior en Robin Gewoon Snel geldt er geen FUP. Bij Super Snel en Pijl Snel 4G wel.”
   Wat betekend FUP

   Afz HJ

 3. ik wil een MIFI router instellen op een paardenstal voor geboorte bewaking heb dus voor 2 maanden misschien 3 als ze heel erg uitstelt onbeperkt internet nodig om camerabeelden bij een geboorte alarmmelding te bekijken. Geboortemelder werkt ook op gsm netwerk als het paard gaat liggen krijg ik een belletje. Dit zal niet zo heel veel verbruiken maar ik denk wel dat ik veiligheidswege onbeperkt internet wil hebben. Zou dus graag voor 2 a 3 maanden dit abonnement willen is dat mogelijk? en hoe is het bereik ?

 4. Hoe onbeperkt is onbeperkt in deze zin?

  Ik heb eens ergens gelezen dat het stopt bij 15GB. Als fervent skyper zit je daar behoorlijk snel aan lijkt mij?

  Of is dit ondertussen aangepast bij RM?

  Gr. Maik

  1. Beste Maik, Ik heb gelezen dat als je via mobiel internet, skype gebruikt dat je per uur Skype rond de 180MB kwijt bent. Dit geldt als je gebruik maakt van Skype video bellen. Heb je aan alleen audio genoeg, dan kom je rond de 50MB per uur uit. 1 GB Gigabyte = 1024 MB, dus dat valt wel mee. Het klopt dat onbeperkt is gemaximeerd om misbruik te voorkomen. Maar met 15 GB kom je een eind! Met groet Martijn

 5. Hallo het bundel van junior van robin mobiel betaal ik 20 euro is dat echt echt gratis bellen en sms en internet of is toch het internet 1 gb ? En hoe zit het met de eu er staat door de hele Eu dus ten allertijden berijk binnen de Eu
  Want dan wil ik hem gaan bestellen Ik hoor graag meer er over
  Mvg
  Kan ik email krijgen met antwoord alvast bedankt

  1. Dag Remco, junior van RM is zeker het internet onbeperkt. Alleen de snelheid is lager. En daar moet je wel rekening mee houden als je bijvoorbeeld veel te streamen (youtube bijvoorbeeld). Je krijgt verder 100 MB internet voor de EU. Bereikbaar ben je overigens altijd in de EU.

 6. Hoi ik heb 2 vragen
  1. Wat is de snelheid van hey onbeperkt mb netwerk
  2. Ik reis erg veel binnen nederland en ik kijk graag via mijn horizon app tv dus dan kan je rekenen dat je dan zo 5000mb wegwerkt en omdat ik iets lasbin dat fraude stukje dus vraag ik het alvast

 7. We zijn aan het bekijken wat de beste optie is om in een chalet toegang te hebben tot internet. Mijn vraag is of tethering toegestaan is met de abonnementen van RM of kun je ze in een MiFi router gebruiken?

 8. Ik zit veel op een camping in Hoenderloo. Hier is de wifi slecht en in het hoogseizoen nog slechter. Kan ik het abonnement van 29.95 gebruiken voor een telefoon als hotspot.

 9. Beste Martijn,

  Voor mijn kinderen zoek ik een abonnement. Vorig jaar heb ik twee abonnementen bij T-mobile afgesloten met internet waarbij de snelheid vertraagt na 500MB maar zij nog wel kunnen whatsappen.
  Dat abonnement is dit jaar een stuk duurder geworden en ik vraag me af of er geen betere zijn.

  We zoeken abonnementen;
  – sim only
  – ongeveer 100 belminuten of SMS
  – ongeveer 500MB tot 1GB snel en verder onbeperkt vertraagd
  – voor 1 jaar (want hopen op betere versies volgend jaar)
  – liefst een duidelijke grens zodat we niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten wanneer ons kroost zich niet heeft kunnen bedwingen. Wat het aantal belminuten betreft lukt dat bedwingen nog wel, wat betreft de MB’s zit die rem er totaal niet op.

  de eerste hit in jouw vergelijken is die van Hollands Nieuwe met 1000GB of 1000min of 1000sms voor een tientje per maand. Maar als we daarop klikken is die plots duurder.

  Wat ook erg handig zou zijn, is als de provider in staat is vanaf hetzelfde rekeningnummer en met dezelfde contactpersoon meerdere abonnementen te beheren. (We hebben 4 kinderen) Maar dat is van ondergeschikt belang.

  heb jij betere suggesties?
  ik hoor graag van je.

  1. Dag Bart, excuses voor mijn late reactie. Ik weet dat provider Simpel (kijk op mijn website) een ‘plafond’ kent speciaal voor kinderen. Simpel is ook een goedekope sim only aanbieder. Voor 9,50 in de maand heb je wat jij wilt. Wel betreft het een 2 jarig abonnement. Bij Simyo (ook bij mij op de website) betaal je 14 euro per maand maar dan heb je wel een jaar abbo en je maakt gebruik van het sterke KPN Netwerk! Grt Martijn

 10. Hallo,
  Ik krijg toch bij Robin Mobile een beperking op internet snelheid. Na 10gb verbruik krijg je een bericht dat je bij 12gb teruggezet wordt naar 400kb snelheid. Dit wordt ook gedaan zonder verdere waarschuwingen.

  1. Dag Johan, Heb je al navraag gedaan bij Robin Mobile? Ik ben wel benieuwd naar de reactie. Ik weet dat er uiteindelijk een beperking op zit om misbruik te voorkomen. Ik hoop dat je het antwoord met ons deelt. Met groet Martijn

   1. Robin heeft me inderdaad terug gezet naar een hele lage snelheid. Whatsapp kan net. Ik heb met Robin gebeld. Ze kunnen en gaan er niets aan doen. Ik heb mijn abo gelijk stop gezet. Ik had zelfs een zakelijk abonnement welk ik ook met name gebruik voor vpn met de zaak.

    grt Johan

    1. Hoi Johan,\hoeveel gb heb je toen gebruikt toen Robin je uit zette? En hoelang duurde dat? heb maar voor max 3 maanden onbeperkt data voor mobiel nodig 😉

  1. Dag André, dit zijn echte stream apps. Daarom raadt Robin Mobile bijvoorbeeld aan om een iets duurder abonnement te nemen. Dit gaat dan om de snelheid voor het streamen, niet het aantal MB’s. Ik heb zelf niet het snelste abonnement, maar kan onderweg redelijk goed streamen. Met groet Martijn

   1. hey Martijn,

    Jij geeft hier aan niet het snelste abonnement te hebben, maar goed te kunnen streamen, misschien er bij noemen welk abonnement je hier bedoelt? Ik zit namelijk ook te zoeken naar een goed abonnement waar ik niet te veel betaal om te kunnen streamen.

    1. Dag Evert, ik kan redelijk streamen, maar dat is voor mij niet belangrijk. Ik gebruik vaak Wifi. Sim only aanbieders als Robin Mobile en Simyo (die heb ik, KPN netwerk!) bieden goed inzicht in wat qua streamen kan doen en wat het je kost. Daarnaast kan je bij veel providers na een maand je aantal MB’s bijstellen. Maar goed, bij streamen gaat het niet alleen om het aantal MB’s, maar ook om de downloadsnelheid. 4 G wordt ook vrijwel overal aangeboden en dan ben je helemaal snel! Succes en ik ben benieuwd wat je gaat kiezen. Grt Martijn

 11. Hallo,

  Ik heb op dit moment een abbonement op lopen bij Vodafone, waar ik zelf heel ontevreden over ben. Nu zag ik bij RM over echt onbeperkt bellen, sms en internet.

  Kan ik mijn bestaande nummer meenemen? Of moet mijn abbonement eerst verlopen zijn?

  1. Dag Emiliano, ik vrees dat je abonnement eerst verlopen moet zijn. Heb je enig idee wanneer dit is? Je bestaande nummer kun je altijd, gratis mee nemen. Dit doe je tijdens het bestelproces. Met groet Martijn

 12. Beste Martijn,

  Met het alles onbeperkt abbonement van 29,95€ per maand. Is de snelheid wel gewoon fatsoenlijk om te instagrammen, facebooken, snapchatten en whatsappen etc?

  Dat is namelijk wel een must !

  Mvg,
  Xander

  1. Dag Xander, Ja, 100% social media checken en bewerken gaat zeer goed met die snelheid. Wat minder lekker gaat is het streamen van bijvoorbeeld youtube filmpjes. Wil je dit, dan betaal je 39,95. Maar goed, je kunt die filmpjes ook gewoon voor thuis/ wifi bewaren ;-). Daarnaast is het een maandabonnement, dus gemakkelijk op te zeggen of aan te passen. Met groet Martijn

 13. Hallo,

  Mag ik met het goedkoopste abonnement 29,95 per maand ook zakkelijk bellen?? Zo ja is er dan een limiet?

  Internet is voor mij niet zo belangrijk dus het goedkoopste pakket zou ideaal zijn voor mij zakkelijk.

  Met vriendelijke groet,

  Faz

  1. Beste Faz, het zakelijke abonnement van Robin Mobile kost 39,95. Wellicht is voor jou Youfone zakelijk goedkoper (vind je ook bij ons op de website). 27,- per maand onbeperkt bellen en 500 MB internet. En ik zie dat Simpel nog goedkoper is. Alleen geen zakelijk abonnement. Met groet Martijn

 14. Hallo. Ik weet dat je de sim niet via een dongel mag gebruiken maar, wel via de telefoon die als modem dient. Stel dat ik een keertje mijn Internet radioprogramma voor een uurtje wil verzorgen via deze verbinding waarbij ik een Upload heb van 192 kbps en een download van ongeveer 320 kbps, zal ik dan aan de snelheid van de goedkoopste abonnement voldoende hebben? Of kan ik dit telefonisch / via mail navragen. Graag hoor ik hier een antwoord op.

  1. Beste Michael, je kunt een dergelijke vraag het beste stellen via de website van Robin Mobile, daar hebben ze een chatvenster. Succes! Martijn

 15. Hoe snel is 800Kbps dan want bij mij thuis ligt soms het wifi eruit en ik wil dan wel films blijven kijken wat een enorme mb vreter is dus ik wou vragen is dit wel genoeg om normaal films te kijken of moet ik een iets snellere nemen?

  1. Beste Sohaib, Dan kun je het beste een duurder sim only bij Robin Mobile afsluiten. Als je op de website van Robin Mobile kijkt op de pagina “Consumenten” dan zie je op die pagina een overzicht van wat je allemaal kan met een van de drie sim only’s. Daar raden ze de ‘heel snel’ of ‘super snel’ versie aan. Met groet Martijn

  1. Dag, je kunt een abonnement van Robin Mobile bestellen door op de grote banner van Robin Mobile hierboven de klikken. Dan ga je naar de website en daar staat eenvoudig hoe je het sim only abonnement kunt bestellen! Succes, groet Martijn

 16. goedemorgen,

  Wil van Vodafone overstappen naar een prepaid abonnement.
  Ik vind de prijs van Robin Mobile erg aantrekkelijk, doch als ik het goed begrijp is het toestel niet te gebruiken in het buitenland?
  Dat is wel iets dat ik nodig heb op vakantie. Of is er dan een andere oplossing mogelijk (die paar weken per jaar)?

  Mvg,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *