UPC | gezinsabonnement | onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen voor het hele gezin
Het is een trend die door UPC is gestart; het gezinsabonnement, een abonnement dat door verschillende gebruikers, gebruikt kan worden. Dit fenomeen bestaat in andere landen al jaren, maar in het Nederland is het nieuw, sinds eind 2014.  Ik zie dit als een welkome aanvulling omdat je steeds meer toegaat naar een vast bedrag voor TV, radio en telefoneren ineen; overzichtelijk, meetbaar en maar één factuur.

Helaas is UPC samengegaan met Ziggo, waardoor het gezindsabonnement verloren is gegaan (juni 2015). Ik zoek hard naar een alternatief. Gevonden? Laat het me weten in een reactie, onderaan deze pagina.

Hoe werkt het gezinsabonnement?
Het principe is eenvoudig; je krijgt één abonnement of liever gezegd, één bundel waarmee je met maximaal 4 personen kunt bellen, sms-en en internetten. Je krijgt dus ook 4 simkaarten. Daarmee kan je dus bellen, sms-en en internetten via één abonnement met papa, mama en twee kinderen.

Onbeperkt?
Alleen de belbundel bij dit abonnement is onbeperkt. Je krijgt verder 4000 MB internet en geen smsjes.

Maandelijks opzegbaar
Het abonnement is overigens maandelijks opzegbaar.

Actieprijs?
Begin 2015: 35,- per maand.

Een mobiel abonnement is alleen beschikbaar i.c.m. Digitale Kabel TV en Radio (max. € 18,70 per mnd). UPC Mobiel is maandelijks opzegbaar. Je hebt overigens keuze uit drie verschillende abonnementen. Klik hier.

Voordelen

Eén factuur voor één abonnement
Dit is natuurlijk zeer overzichtelijk. Continue inzicht in het verbruik van jezelf en je gezin. Geen verschillende facturen, maar één.

Geen onverwachte kosten
Per simkaart kan je instellen hoeveel kosten er per maand maximaal gemaakt mogen worden. Ook ontvangen de gebruikers een sms wanneer het einde van de bundel in zicht. Geen onaangename verrassingen aan het einde van de maand.

Je deelt een bundel
En dat heeft als voordeel dat ‘niet verbruikt tegoed’, door een ander verbruikt kan worden. Doe je dit niet, dan ben je dit bij alle providers gewoon kwijt (wel betaald, niet verbruikt). Wat de één dus overhoudt, kan de ander mooi gebruiken!

Nummerbehoud
Dit is gratis en mogelijk voor alle gebruikers.

 

2 gedachten over “UPC | gezinsabonnement | onbeperkt bellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *